2015-04-23 01:05:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ennek nem lesz jó vége

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkahelyén sajnos összekülönbözhet a feletteseivel, de fontos, hogy ne hagyja elfajulni a vitát, és ne vigye kenyértörésre a dolgot! Fékezze az indulatait, és legyen türelmesebb, belátóbb a családjával is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Három bolygó is áll a Bika jegyében: a Nap, a Mars és a Merkúr. Segítenek megvalósítani az elképzeléseit, melyekért talán még némi többletpénzt is kaphat. A kedvese már megbánta a tegnap történteket, ön is tegyen úgy, mintha mi sem történt volna.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz még az Ikrek jegyének a vendége. Hirtelen, szinte egy szempillantás alatt kerül az események központjába. Még szerencse, hogy mindig gyorsan feltalálja magát, könnyen alkalmazkodik, és a rendkívüli helyzeteket is sikeresen meg tudja oldani.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A sok hercehurca elveszi az erejét. Ne engedjen a kísértésnek, és ne most lazítson, mert akkor könnyen kicsúszhat a lába alól a talaj. A közlekedésben most különösen fontos az óvatosság, mert még az a bizonyos sokat emlegetett tégla is leeshet...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Vannak kudarcra ítélt emberek, akik nem érik el a kitűzött céljaikat. Szerencsére ön nem tartozik közéjük, de önt is érte már veszteség, amire nem szívesen emlékezik, próbáljon hát megértőbb lenni másokkal!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Bika jegyében együtt áll a Marssal: ez jelentős nap lehet az ön életében. A megrendelői elégedettek lesznek a munkájával, s újabb megbízásokat kaphat. Ha úgy érzi, hogy a hét végéig ezeket nem tudja elvégezni, nyugodtan mondjon nemet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagyon jó ötletei támadnak arra vonatkozóan, hogy hova fektesse be a vagyonát. A párválasztás sajnos nem lesz ilyen sikeres, ezen a téren most hallgasson inkább az eszére.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal: egyre jobban bele kell gabalyodnia egy veszekedésbe. Ha nem vesz tudomást a tényekről, s csak a saját vélt igazát hajtogatja, annak nem lesz jó vége.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma semmi sem úgy történik, ahogyan ön szeretné. Másképpen alakulnak a dolgok, de nem rosszabbul. Ne ragaszkodjon görcsösen az eredeti elképzeléseihez.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bármennyire is kevéssé érdekli az öltözködés, be kell látnia, hogy a jó megjelenéshez elengedhetetlen a csinos, ápolt külső. A mai világban el kell tudnia adni magát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz a Jupiterhez és a Plútóhoz kapcsolódik. Mindenre éles, szinte kíméletlen fény esik, ilyenkor mindenki csúnyának, rossznak és önzőnek tűnik. Nézzen jobban a felszín mögé!

Halak: II. 19. - III. 20.
Önt nem igazán fűti a hatalomvágy, és nem tartozik a törtetők közé sem. Most sajnos bizonyos dolgokkal szembe kell néznie, sőt talán le is kell számolnia egy-két előítélettel. Tanácsot kaphat ugyan a szeretteitől, de a döntést ezúttal is önnek kell meghoznia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: